Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Gata cu contestațiile. Primăria Suceava a semnat contractul pentru acoperirea Pieței Burdujeni

Contractul pentru acoperirea și modernizarea Pieței Agroalimentare Burdujeni a fost semnat, marți, de conducerea Primăriei Suceava după ce firma Conbucovina a câștigat licitația. Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, valoarea contractului este de 1.989.499 lei fără TVA, iar termenul de realizare este de 12 luni.

Nu mai puțin de 25 de firme s-au „bătut” pentru obținerea acestui contract. Totodată, edilul susține că urmează și o serie de modernizări la piața mare, în sensul că trebuie asigurată încălzirea pe timp de iarnă.

Avem în vedere finalizarea lucrărilor la piața mare în sensul de a încălzi partea de jos, așa cum mai precis tronsonul B pentru a asigura căldură pe timp de iarnă și acest lucru se va întâmpla până la sosirea sezonului rece.[…] De asemeni, ne dorim ca piața din Ițcani să o modernizăm prin fonduri europene, prins prin acel proiect de la Ițcani și sigur că mai avem încă de modernizat o parte din piața George Enescu pe lângă aleea comercială, partea din spate, acolo vrem să facem o hală de lactate, dar să finalizăm aceste piețe, piața centrală și piața din Burdujeni”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Ion Lungu.

Primăria nu poate semna contractul pentru modernizarea Pieței Burdujeni. Vezi motivul!


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gata cu contestațiile. Primăria Suceava a semnat contractul pentru acoperirea Pieței Burdujeni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*