Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

La 16 ani, s-a urcat la volanul unei mașini cu numere false și a ieșit la plimbare. Polițiștii l-au tras pe dreapta

Un adolescent de 16 ani, din comuna Dărmănești, deși nu are nici măcar vârsta pentru a obține permisul de conducere, s-a urcat, luni după-amiază, la volanul unei mașini cu numere false și a ieșit plimbare prin comună. Polițiștii i-au scurtat plimbarea și l-au tras pe dreapta.

La 12.06.2017, ora 15.20, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmănești a oprit pentru control, pe raza comunei Dărmănești, autoturismul condus de un minor de 16 ani din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar plăcuțele de înmatriculare montate pe autoturism sunt false”, precizează IPJ Suceava.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, autoturismul fiind indisponibilizat la sediul poliției pentru cercetări.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. La 16 ani, s-a urcat la volanul unei mașini cu numere false și a ieșit la plimbare. Polițiștii l-au tras pe dreapta | Moldova24

Lăsați un comentariu

*