Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Suceveancă dată în consemn la frontieră, prinsă în timp ce intra în țară. Femeia este cercetată pentru furt

O femeie de 36 de ani, din județul Suceava, este cercetată pentru furt din locuință și a fost reținută de polițiștii ieșeni.

Luni, 12 iunie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au preluat, de la punctul de trecere al frontierei Petea, din judeţul Satu Mare o femeie de 36 de ani, din judeţul Suceava, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt. Acesta era dată în consemn la frontieră, pe numele său fiind emis un mandat de aducere. Femeia a fost depistată la intrarea în ţară de poliţiştii de frontieră.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 06-12.12.2014, acesta ar fi sustras dintr-o locuință din municipiul Iași, aproximativ 20 g aur, în valoare totală de 4.000 lei.

În urma verificărilor efectuate s-a constat că femeia este bănuită de comiterea altor 2 infracţiuni de furt din locuință.

„În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reţinută de poliţiştii ieşeni pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca la data de 13.06.2017, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale. Poliţiştii ieşeni au colaborat pentru preluarea femeii cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Satu Mare”, precizează polițiștii ieșeni.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveancă dată în consemn la frontieră, prinsă în timp ce intra în țară. Femeia este cercetată pentru furt | Moldova24

Lăsați un comentariu

*