Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Tânăr trimis după gratii după ce a urcat beat la volan, a produs un accident mortal, apoi a plecat acasă

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Fundu Moldovei, a fost trimis la închisoare pentru următorii ani, de magistrații Curții de Apel Suceava, după ce a condus beat, a produs un accident mortal, apoi a părăsit locul tragediei.

Sergiu Mihai Tâmpău a fost condamnat la doi ani, o lună și 10 zile de închisoare pentru ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge și părăsire a locului accidentului.

La data de 13 aprilie 2015, ora 00.10, acesta a condus autoturismul marca VW Golf, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1,15 g/l şi respectiv 1,00 g/l alcool pur în sânge, pe D.J. 175 în localitatea Fundu Molodvei, judeţul Suceava, unde din cauza vitezei peste limita legală a părăsit sensul său de mers, a surprins şi accidentat mortal pe numitul Marian Moroșan, care se deplasa în calitate de pieton, după care a ascuns autoturismul respectiv într-o curte din apropierea locului impactului şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior la domiciliul său.

Victima accidentului a fost găsită fără suflare în şanţul din dreapta a DJ 175, având în vedere direcţia de mers Câmpulung Moldovenesc spre Fundu Moldovei, fiind identificată în persoana lui Marian Moroşan, de 18 ani, localnic.

Bărbat trimis în judecată după ce a produs un accident mortal, apoi și-a văzut de drum


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr trimis după gratii după ce a urcat beat la volan, a produs un accident mortal, apoi a plecat acasă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*