Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Șapte indivizi au blocat un drum și au atacat cu furci, sape și topoare trei persoane. Ce pedeapsă au primit

Șapte indivizi din Gulia- Dolhasca, care au blocat un drum și au atacat cu bâte, topoare și sape trei persoane, au fost condamnați, luni, de magistrații Judecătoriei Fălticeni. Este vorba despre Marcel Sava, Vasile Eugen Iordache, Marian Ion Iordache, Georgel Chiriac, Vasile Iordache, Alexandru Chiriac și Nicolae Iordache, care au primit câte șase luni de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

Potrivit procurorilor, la data de 06 decembrie 2013, în jurul orei 07:30, inculpaţii Sava Marcel, Iordache Vasile Eugen, Iordache Ion Marian,Chiriac Georgel, Iordache Vasile, Chiriac Alexandru şi Iordache Nicolae înarmaţi cu obiecte contondente dure au blocat circulaţia pe un drum judeţean (DJ 208 S- satul Gulia – oraş Dolhasca) au tulburat grav ordinea şi liniştea publică exercitând totodată acte de violenţe asupra persoanelor vătămate D. E., S.V. şi S.G. aplicându-le lovituri cu obiectele contondente la nivelul corpului şi capului.

like-facebookÎn dimineaţa zilei de 06 decembrie 2013, în timp ce persoana vătămată S. G. se deplasa pe jos, pe raza localităţii Gulia, oraş Dolhasca spre satul Probota, în dreptul locuinţei persoanei vătămate D.E., a fost urmărit şi ajuns din urmă de către inculpaţii Iordache Vasile Eugen, Iordache Ion Marian, Chiriac Georgel, Chiriac Alexandru şi Sava Marcel care s-au năpustit asupra sa cu obiectele contondente pe care le aveau (Sava Marcel avea în mâini un topor, Iordache Ion Marian avea o sapă, iar ceilalţi pari şi bâte din lemn) şi i-au aplicat multiple lovituri la nivelul corpului, dar şi al capului. Inculpaţilor li s-au alăturat şi Iordache Neculai poreclit „Tărzănel” şi inculpatul Iordache Vasile care i-au aplicat şi ei lovituri la nivelul corpului.

Persoana vătămată S.G. s-a refugiat în locuinţa persoanei vătămate D.E. unde a fost urmărită de către inculpaţii Sava Marcel şi Iordache Ion Marian. Inculpaţii au exercitat acte de violenţe asupra persoanei vătămate D.E., primul lovind-o cu o bărdiţă (muchia acesteia) în zona capului, iar cel de-al doilea cu un par peste mâna dreaptă.

Auzind strigătele de ajutor ale lui S.G., persoana vătămată S.V. a ieşit în stradă, iar în momentul în care aceasta a strigat către inculpaţi să înceteze, să nu îl mai lovească pe S. G., inculpaţii Iordache Vasile Eugen şi Chiriac Alexandru Florin şi-au îndreptat atacul împotriva ei, primul aplicându-i lovituri la nivelul corpului cu parul, iar al doilea lovind-o cu picioarele.

În jurul orei 07:50, S. S. – a sesizat organele de poliţie prin apel la S.N.U.A.U. 112 solicitând echipaje de poliţie la faţa locului.

La scurt timp, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Dolhasca s-a deplasat la faţa locului, dar din cauza numărului mare de persoane prezente, a scandalului public produs şi pentru restabilirea ordinii au fost chemaţi luptători de intervenţie rapidă din cadrul I.P.J. Suceava.

Conform concluziilor raportului de constatare medico-legală emis de S.M.L. Suceava, numita D.E. a prezentat leziuni ce au putut fi produse prin loviri cu corpuri contondente şi care au necesitat pentru vindecare un număr de 15-16 zile de îngrijiri medicale; numita S.V. a suferit leziuni (contuzii hemitorace stâng şi membre cu echimoză şi hematom) ce au necesitat pentru vindecare un număr de 13-15 zile, iar numitul S.G. a suferit un număr de 4 plăgi contuzie epicraniene, o plagă tăiată epicraniană, 2 plăgi tăiate superficial torace posterior, fracturi a trei coaste hemitorace stâng, leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr total de 23-25 zile de îngrijiri medicale.

Șapte indivizi au blocat un drum și au atacat cu furci, sape și topoare trei persoane

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șapte indivizi au blocat un drum și au atacat cu furci, sape și topoare trei persoane. Ce pedeapsă au primit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*