Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Șoferul care a condus băut și a accidentat mortal, cu un BMW, o femeie, pus sub control judiciar

retinuti arestat- suceavaTânărul de 21 de ani, din comuna Bunești, care s-a urcat beat la volanul unui BMW cu numere false și a accidentat mortal o femeie a fost pus sub control judiciar. Mihai Dediu a fost reținut, vineri, de polițiști, dar magistrații din Fălticeni au decis, sâmbătă, punerea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit polițiștilor suceveni, în timp ce conducea autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu pe DC 1, din comuna Bunești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 21 de ani, a surprins și accident mortal o femeie de 49 de ani din localitate, care se deplasa pe partea dreaptă în aceeași direcție de mers.

Întrucât mirosea puternic a alcool, Mihai Dediu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în accident a fost radiat din circulație în străinătate la data de 06.06.2017, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare provizoriu au fost atribuite unui autoturism în perioada 01-30.03.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, ”conducerea unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.

Femeie accidentată mortal de o mașină. Șoferul băut a fost reținut de polițiști

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șoferul care a condus băut și a accidentat mortal, cu un BMW, o femeie, pus sub control judiciar | Moldova24

Lăsați un comentariu

*