Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Dan Acibotăriță: În municipiul Suceava trotuarele, care sunt din pavele, încă arată ca ”valurile Dunării”

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, critică dur  conducerea Primăriei municipiului Suceava pe motiv că nu cunoaște nevoile cu care se confruntă sucevenii.

El susține că ar trebui amenajate corespunzător zone unde locuitorii să meargă să se relaxeze, dar pentru aceasta trebuie „un dram de imaginație și voință”.

În plus, face referire și la trotuarele din municipiu, care arată precum „valurile Dunării”.

Totodată, Partidul Verde filiala județeană Suceava crede că zona pe unde trece răul Suceava (Ițcani și Burdujeni) este una superbă și s-ar putea profita de ea. Sucevenii merită un loc de relaxare. Am văzut prin parcul Șipote o mulțime de suceveni, semn că își doresc un loc de promenadă. Suceava are nevoie de asemenea locații, dar din nefericire nu sunt amenjate. Primarul municipiului Suceava trebuie să-și respecte anumite promisiuni, repectiv de a crea locuri frumoase în oraș, iar ca informație îi putem spune că amenajarea unor zone de relaxare nu sunt enorm de scumpe, este adevărat trebuie să ai un dram de imaginație și voință. Din nefericire, în municipiul Suceava trotuarele, care sunt din pavele, încă arată ca ”valurile Dunării”, iar în piețele agricole, în plin sezon, întâlnim căpșuni la 7-10 lei/kg și cireșe la 10-12 lei/kg, prețul diferă în funcție de calitate, așa că dl. Primar mai mergeți pe picioarele d-voastră prin municipiul Suceava să vedeți cum arată!”, precizează Acibotăriță.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*