Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O primărie din Suceava construiește o grădină de vară pentru locuitorii comunei. Vezi cum va fi amenajată!

O primărie din județul Suceava vrea să construiască o grădină de vară pentru locuitorii comunei. Este vorba despre Primăria Todirești. Primarul comunei, Vasile Avram, ne-a declarat că aceasta ar urma să fie amenajată cu parc, foișor, alei pavate, spații verzi, trandafiri, în fața școlii din localitate, pe locația fostului cămin cultural.

Acolo este o suprafață de aproximativ 17 ari, care va fi amenajată pentru ca locuitorii să aibă unde își duce copiii, să se relaxeze și să socializeze.

Deocamdată, anunțul a fost pus pe SEAP, iar primarul așteaptă oferte pentru construirea acestei grădini de vară, urmând ca mai apoi să vadă exact ce sumă va fi investită.

 

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. vyvy says:

    La tara nu se mai munceste???Le trebuie foișor ???SE BEA ZDEAVĂN SI SE STĂ DEGEABA!ASTA SE INTAMPLĂ LA ȚARĂ!CATIVA MAI TRIMIT BANI DIN STRAINATATE,PENSIILE C.A.P, sunt foarte bune-500 de lei si nu au facut nimic in viata lor,acum le prinde bine-pomana electorală!Mai frate la tara se traieste mai bine ca la oras,nu se munceste,bani sunt le mai lipsea FOISOR!!!JIGODIILE DE PRIMARI NU STIU PE CE SA MAI CHELTUIE BANII SI SA-SI MAI TRAGA COMISIOANE!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*