Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Percheziții DIICOT la traficanți de droguri din județul Suceava

Mai multe percheziții au avut loc, marți dimineață, la traficanți de droguri din județul Suceava.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Suceava și cei ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, au efectuat 7 percheziții domiciliare pe raza municipiului Rădăuți, județului Suceava.

Activitățile au vizat persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – mai 2017, cei în cauză ar fi achiziționat de pe site-uri specializate droguri de risc(cannabis) și droguri de mare risc(amfetamine), dar și substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv(etnobotanice), pe care le-ar fi oferit spre vânzare pe raza municipiului Rădăuți și în împrejurimi.

În urma perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri și unități de calcul și stocare.

Doi bărbați, Iosif Marian Grijincu și Daniel Molociniuc, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, pentru audieri.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cei doi indivizi din Rădăuți, săltați de DIICOT pentru trafic de droguri, au fost arestați preventiv | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*