Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Transport de lemne, oprit de polițiști. O grămadă de nereguli au descoperit oamenii legii

Un echipaj din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control, marți, pe DJ 172D, din comuna Coșna, autoutilitara cu remorcă condusă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Poiana Stampei, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că pe avizul de însoțire a materialului lemnos, prezentat de conducătorul auto pentru cantitatea de 32,41 m.c. lemn rotund de esență rășinoase, nu era consemnat codul unic.

Totodată, procedându-se la verificări în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul deține permis de conduce categoria ”B”, necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul auto, iar autovehiculul avea I.T.P.-ul și asigurarea R.C.A. expirate.

Ansamblul auto încărcat cu material lemnos a fost condus în incinta depozitului Ocolului Silvic Dorna Candrenilor pentru continuarea verificărilor și stabilirea legalității transportului.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta”, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Transport de lemne, oprit de polițiști. O grămadă de nereguli au descoperit oamenii legii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*