Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Concertul Filarmonicii din Bacău anulat de Centrul Cultural Bucovina după scandalul unei licitații trucate

Concertul de Gală din cadrul Festivalului European al Artelor „Ciprian Porumbescu”, anunțat că va fi susținut sâmbătă, 3 iunie a.c., la ora 18.00, în curtea interioară a Cetății de Scaun Suceava, de către Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău, a fost anulat.

Și asta după ce instituția de cultură organizatoare, respectiv Centrul Cultural Bucovina,  a scos la licitație „servicii de prestaţie artistică în cadrul evenimentului cultural Festivalul European al Artelor «Ciprian Porumbescu», ediţia a V-a”, săptămâna trecută, dar înainte să expire data până la care pot fi trimise ofertele a anunțat cine va susține concertul cu o zi înainte de finalizarea licitației.

Pentru această prestație artistică erau pregătiţi 15.500 de lei (fără TVA).

Acum, concertul Filarmonicii a fost anulat, iar în aceeași zi, la aceeași oră și în aceeași locație, publicul sucevean va putea asista la recitalul susținut de „Trio Guitar” (elevii Ștefan Lupu, Cristian Dohanici și Iulian Avasiloaie de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava – profesor îndrumător Ilie Aurelian Zugrav) și cantautorul folk Cornel Angelescu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Concertul Filarmonicii din Bacău anulat de Centrul Cultural Bucovina după scandalul unei licitații trucate | Moldova24

Lăsați un comentariu

*