Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Accident cu trei mașini produs de un șofer începător, beat

Un accident cu trei mașini  a avut loc marți seară, la Putna, din cauza unui șofer începător care s-a urcat beat la volan.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în timp ce manevra cu spatele autoturismul pentru a ieși din parcarea situată în fața unui restaurant din localitate, un localnic de 18 ani nu s-a asigurat corespunzător și a pătruns pe drumul comunal „Bodârlău”, fiind tamponat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani din comuna Marginea.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism parcat în vecinătatea restaurantului.

„Din accident nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor 3 autoturisme. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 18 ani și de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 36 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 36 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*