Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO Accident grav! Un motociclist a murit după ce a trecut prin acoperișul unei case

Un grav accident a avut loc, duminică, la Valea Putnei. Un motociclist și-a pierdut viața după ce a trecut prin acoperișul unei case.

Tânărul Alexandru Pintilei, din Suceava,  circula cu viteză cu o motocicletă Honda.  La locul respectiv au ajuns cadrele medicale, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru a-i salvata viața. Polițiștii au deschis o anchetă.

„Un bărbat de 29 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea motocicleta pe D.N. 17, pe raza localității Valea Putnei, din comuna Pojorâta, datorită faptului că nu a adaptat o viteză corespunzătoare, pe un sector de drum ușor în rampă, la intrarea într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu parapetul metalic amplasat pe marginea din stânga a drumului, după care, conducătorul motociclului a fost proiectat pe acoperișul unei anexe gospodărești. În urma producerii accidentului motociclistul a suferit leziuni grave, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj medical, ulterior fiind transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a decedat la scurt timp”, precizează polițiștii.

Martorii spun că tânărul avea o viteză de aproximativ 180-200 km/h.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Accident grav! Un motociclist a murit după ce a trecut prin acoperișul unei case | Moldova24
  2. Durere fără margini! Sute de mesaje de regret din partea prietenilor pentru motociclistul care și-a pierdut viața într-un cumplit accident | SuceavaNews.ro
  3. Imagini dureroase. Alexandru Pintilei, condus pe ultimul drum de familie și prieteni. Zeci de motocicliști și-au luat rămas bun de la el | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*