Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident grav pe DN2. Impact violent între un tir, o dubă de la Betty Ice și un Logan

Un accident în care au fost implicate un autotren, o dubă și un autoturism a avut loc, miercuri seară, ăe DN2, în zona localității Bunești.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că la ora 17.35 circulația rutieră s-a desfășurat îngreunat, pe un fir, alternativ în ambele sensuri, dirijată de polițiști aflați la fața locului.

Trei persoane au fost încarcerate și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea lor din autovehicule.

În urma coliziunii dintre un camion şi un autotren au rezultat trei victime încarcerate (două în camion şi una în autotren). Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu operaţiunile de extragere a victimelor. Ulterior, acestea au fost preluate de paramedicii SMURD şi de personalul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor. Cele trei victime (trei bărbaţi de 34, 38 şi 63 de ani), conştiente, dar cu traumatisme grave, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

Șoferul tirului, Eugen Miron, de 63 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens și a lovit  o dubiță a firmei Betty Ice, care circula regulamentar,  în care erau doi angajati, Daniel Manea, de 24 de ani, și Constantin Moliuc, de 38 de ani. În spatele acesteia era un Logan, al cărei șofer a frânat, dar nu a putut evita impactul.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident grav pe DN2. Impact violent între un tir, o dubă de la Betty Ice și un Logan | Moldova24

Lăsați un comentariu

*