Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Dan Acibotăriță revoltat de mirosul neplăcut din fosta zonă industrială. „Nu poți lăsa un oraș întreg să sufere de pe urma unor constructori sau proiectanți care habar nu au de meserie”

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, se arată revoltat de mirosul neplăcut de la canalizarea orașului. Politicianul susține că autoritățile ar trebui să ia măsuri în acest sens.

„De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava speră ca Primăria municipiului Suceava să rezolve în cel mai scurt timp problema mirosului neplăcut de la canalizarea orașului. Odată cu încălzirea vremii aproape în tot municipiul, dar mai ales în fosta zonă industrială, apare un miros puternic de la canalizarea orașului. Culmea aceasta a fost modernizată, cu alte cuvinte cea care a fost schimbată nu provoca un asemenea disconfort, iar cea nouă îți face nasul borcănaș. E drept că nu poți înregistra video mirosul, să fie o probă, dar nu poți lăsa un oraș întreg să sufere de pe urma unor constructori sau proiectanți care habar nu au de meserie, iar cine a supravegheat lucrările ar trebui să ne ofere o explicație”, arată Acibotăriță într-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*