Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Noi medici angajați prin licitație publică la Spitalul Județean de Urgență. Cine sunt ei!

spitalul judetean suceavaSpitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava a organizat o nouă procedură specială de angajare de medici prin licitație publică.

Unitatea medicală a încheiat, prin Serviciul Public de Achiziții Publice, două contracte de prestări servicii medicale cu medicul Dorina Oltița Mandici. Unul dintre ele se referă la gărzi medicale pediatrice și are o valoare de 97.443 lei, iar al doilea se referă la „achizitionarea de servicii medicale prestate de medic primar pediatrie” și este în valoare de 69090 lei.

Pentru chirurgie pediatrică, a fost angajată, tot prin licitație, Olga Bunescu, medic specialist. Contractul acesteia este de 43.512 lei.

În același timp, la radiologie a fost angajat medicul specialist Constantin Croitoru, care va încasa 62.370 lei.

Pentru prestarea serviciilor de oftalmologie, Spitalul Județean de Urgență Suceava a angajat firma Saga Optic SRL Negrești, Vaslui, căreia îi va plăti 17.787.

La începutul anului, spitalul sucevean a făcut achiziții publice pentru alte secții. Astfel, pentru specialitatea obstetrica – ginecologie a fost angajat, prin două contracte, medicul Paraschiva Pauliuc. Aceasta a semnat două contracte cu spitalul sucevean. Unul de 82.625 lei pentru activitatea pe secție, iar cel de-al doilea de 131.070 lei pentru gărzi. Contractele sunt valabile până la 31 decembrie 2017.

De asemenea, pentru neurologie- pediatriatică a fost angajată Alina Ruxandar, un medic colaborator din Iași, care va primi, până la finele anului, 79.386 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*