Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Sucevean cercetat pentru trafic cu substanțe toxice. A fost prins în bazar cu produse toxice, fără autorizație

Un bărbat de 60 de ani este cercetat pentru trafic cu substanțe toxice după ce a fost prins în bazar cu produse pentru combatarea dăunătorilor, fără autorizații legale.

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase Suceava l-au identificat, sâmbătă, în incinta Centrului Comercial Bazar din municipiul Suceava, pe un localnic de 60 de ani, care avea expuse pe tarabă spre vânzare, diverse produse destinate combaterii dăunătorilor, din categoria substanţelor toxice, de provenienţă ucraineană, fără a deţine autorizaţiile prevăzute de lege în acest sens.

Polițiștii au dispus indisponibilizarea cantității de aproximativ 30 de kg de produse de protecţie a plantelor, fiole şi granule, bunuri despre care, bărbatul de 60 de ani a declarat că le-a achiziţionat tot din bazar, în scop de revânzare.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „trafic de produse sau substanţe toxice”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sucevean cercetat pentru trafic cu substanțe toxice. A fost prins în bazar cu produse toxice, fără autorizație | Moldova24

Lăsați un comentariu

*