Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Vești proaste de la meteorologi: se strică vremea

Sâmbătă, vremea va deveni în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza. Vor fi averse şi se vor semnala descărcări electrice şi intensificări ale vântului, posibil cu aspect de vijelie în estul, centrul şi sudul ţării, precum şi în zonele de munte şi pe arii mai restrânse în restul ţării. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 19 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea vestică a ţării.

Duminică vremea se va menține în general instabilă. Vor fi averse, însoţite de descărcări electrice în jumătatea de sud-est a țării, la deal și munte, iar spre seară, local și în celelalte regiuni. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp.

Pe crestele montane, în general la peste 1900 m, trecător vor fi posibile precipitații mixte. În cursul zilei, temporar, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a teritoriului, iar spre seară va slăbi din intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade pe litoral și 25…26 de grade în Câmpia de Vest (Oradea, Arad, Timisoara).

Sursa: Realitatea.net


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vești proaste de la meteorologi: se strică vremea | Moldova24

Lăsați un comentariu

*