Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Individul care a agresat sexual o fetiță de șase ani și-a primit pedeapsa. Copila a rămas traumatizată

Un individ, care a agresat sexual o fetiță de șase ani, și-a primit pedeapsa. Constantin Maruneac a fost condamnat, vineri, de magistrații Judecătoriei Suceava la patru ani și șase luni de închisoare. Totodată, el va trebui să achite mamei copilei daune morale de 25.000 lei. Mai mult, Maruneac nu are voie să se apropie de fetiță sau de locuința familiei ei la o distanță mai mică de 200 de metri, pentru cinci ani după ce va ieși din închisoare.

La data de 28 decembrie 2016, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla în imobilul concubinei sale, Elena M., din localitatea Mitocu Dragomirnei, individul Constantin Maruneac, profitând de vârsta fetiței concubinei sale, de șase ani, a agresat-o sexual, prin atingerea zonelor intime, provocându-i victimei suferinţe fizice şi psihice, de natură a-i periclita dezvoltarea neuropsihică.

Astfel, după evaluarea psihologică a copilei a rezultat traumatizarea acesteia în urma incidentului petrecut, aceasta având stări psihologice negative, de anxietate şi de agitaţie când i s-a cerut relatarea evenimentelor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul care a agresat sexual o fetiță de șase ani și-a primit pedeapsa. Copila a rămas traumatizată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*