Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Strigător la cer! I-a dus unei bătrâne o sticlă cu lapte, apoi a violat-o și tâlhărit-o

Un individ de 34 de ani este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului după ce a violat și tâlhărit o bătrână de 88 de ani din Gura Humorului.

Cezar Marcel Ciridariu, din comuna Bălușeni, județul Botoșani, cioban la o stână din Gura Humorului, a mers la locuința femeii de 88 de ani, M.T., și i-a dus o sticlă cu lapte.

I-a cerut bătrânii să-i plătească laptele, iar femeia s-a dus într-o altă cameră, unde avea banii. Individul a mers după ea, a prins-o de piept de persoana vatamata, a trantit-o pe pat, i-a bagat o haina in gura, i-a acoperit capul cu niste toale, cerandu-i sa-i dea banii primiti de la o fiica a ei plecata in strainatate, timp in care a lovit-o in zona toracica.

Bătrâna a reusit sa-si elibereze gura si i-a spus acestuia ca nu are bani, motiv pentru care acesta a cautat in poseta victimei, unde a gasit 130 de lei, insusindu-si banii. Apoi a început să o loveasca din nou in zona toracelui, a rupt hainele de pe ea, a tinut-o cu capul in jos pentru a o determina sa-i dea banii de la fiica ei, chiar dacă femeia i-a spus că nu mai are bani.

Vazand ca nu poate obtine alte sume de bani, bărbatul s-a dezbracat de haine si profitand de lipsa de forta a persoanei vatamate si de varsta acesteia, a intretinut un raport sexual normal cu victima, dupa care a parasit imobilul.

El a fost condamnat anterior pentru savarsirea unei infractiuni de omor la pedeapsa de 13 ani inchisoare, fiind eliberat conditionat la data de 31 ianuarie 2017.

Vineri, 19 mai, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Strigător la cer! I-a dus unei bătrâne o sticlă cu lapte, apoi a violat-o și tâlhărit-o | BotosaniNews.ro
  2. Strigător la cer! I-a dus unei bătrâne o sticlă cu lapte, apoi a violat-o și tâlhărit-o | Moldova24

Lăsați un comentariu

*