Miercuri 20 Iunie 2018, Actualizat acum 170 zile 12:00 am

 

Șase elevi suceveni calificați la olimpiadele internaționale. Vezi cine sunt!

Șase elevi suceveni s-au calificat la olimpiadele internaționale în urma rezultatelor obținute la etapele naționale. Primul este Cornel David Turturean (calificat în lotul lărgit al României, de la Colegiul Național Ștefan cel Mare Suceava, care s-a calificat la Olimpiada internațională de astrofizică, fiind pregătit de prof. Fănică Rotaru și Petru Crăciun.

Paul Rebenciuc, tot de la Colegiul Național Ștefan cel Mare Suceava, s-a calificat direct, fără baraj și datorită rezultatelor de anul trecut, la Olimpiada internațională de astronomie și astrofizică, fiind pregătit de prof. Sorin Golda și Petru Crăciun.

Ana Maria Cotun, de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni s-a calificat la balcaniada de geografie, pregătită de prof.Marcel Porof, iar Sabina Calisievici, de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, pregătită de prof. Radu Ciumașu, merge la olimpiada internațională de geografie.

Totodată, Ana Maria Țebrean, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, pregătită de prof. Gabriela Ilisei, s-a calificat la olimpiada internațională „Lectura ca abilitate de viață”, iar Elena Irina Popescu, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, pregătită de prof. Anca Cazacu, s-a calificat, de asemenea, la olimpiada internațională „Lectura ca abilitate de viață”.

loading...

Lăsați un comentariu

*