Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ministrul Sănătății, despre transportul incubatoarelor la maternitatea Fălticeni cu bena unui tractor: Am fost informat că incubatoarele vor fi sterilizate

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat că a fost informat de faptul că incubatoarele pentru copii au fost mutate la maternitatea Fălticeni cu bena unui tractor.

Verbal am fost anunțat că aceste incubatoare au fost transportate cu o benă, însă am fost asigurat că și am solicitat să se verifice acest lucru, am fost informat că incubatoarele vor fi sterilizate. (…) Nu cred că pentru vizita mea se grăbeau. Eu cred că se grăbeau pentru că doreau să asigure copiilor, din ceea ce am înțeles eu se mută maternitatea dintr-un sediu vechi”, a declarat ministrul Sănătății, Florian Bodog, pentru Agerpres.

Incubatoare pentru bebeluși aduse la noua maternitate din Fălticeni cu tractorul folosit la salubrizare

Maternitatea Fălticeni are o capacitate de 57 de paturi, dintre care 35 în Compartimentul de Obstetrică-ginecologie, 17 în Compartimentul de Neonatologie şi cinci în Compartimentul ATI, dispunând de 80 de persoane angajate pe posturi de infirmiere, asistent medical şi medic.

Lucrările la noua clădire a Spitalului municipal Fălticeni sunt executate în proporţie de 96%, urmând a se realiza noi lucrări impuse de modificările legislative apărute în domeniul sanitar şi al protecţiei la incendiu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*