Miercuri 20 Iunie 2018, Actualizat acum 170 zile 12:00 am

 

A plătit 5.000 de lei pentru niște țigări care valorau de șase ori mai puțin

Un tânăr de 22 de ani a plătit 5.000 de lei pentru țigări care valorau de șase ori mai puțin. În noaptea de miercuri spre joi, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Aleksandru T., în vârstă de 22 de ani, conducând un microbuz marca Peugeot, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în podeaua dublă, cantitatea de 600 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 810 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, microbuzul Peugeot în valoare de aproximativ 15.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A plătit 5.000 de lei pentru niște țigări care valorau de șase ori mai puțin | Moldova24

Lăsați un comentariu

*