Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

A băut peste măsură, a distrus mașina poliției și i-a tras un cap în figură unui polițist. Individul a fost arestat

Un individ, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, după un scandal monstru pe care l-a făcut cu o seară în urmă într-un bar din Frasin.

Ioan Popescu este cercetat pentru ultraj și tulburarea ordinii și a liniștii publice.

Procurorii au arătat că la data de 16 mai 2017, C. G., agent sef principal de poliţie în cadrul IPJ Suceava- Politia orașului Frasin, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost direcţionat, impreuna cu agent de politie F.M.M la localul aparținând societății S.C. Hattric Bet S.R.L Frasin, intrucat, o persoana, identificată ulterior ca fiind inculpatul Popescu Ioan, aflata in stare de ebrietate, distruge bunuri ale unitatii.

După sosirea organelor de poliţie, individul s-a manifestat agresiv. La un moment dat, inculpatul a aruncat cu o sticla către autospeciala organelor de politie, spargand parbrizul acesteia, iar ulterior, dupa ce a fost incatusat, a lovit cu capul agentul șef C.G., in zona fetei, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 5-6 zile îngrijiri medicale.

„La data de 17.05.2017, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile”, precizează procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A băut peste măsură, a distrus mașina poliției și i-a tras un cap în figură unui polițist. Individul a fost arestat | Moldova24
  2. Scandalagiu pedepsit după ce a distrus mașina poliției și a lovit un polițist | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*