Luni 25 Septembrie 2017, Actualizat acum 267 zile 12:00 am

 

Caz șocant la Dumbrăveni! O elevă a fost bătută de șase tinere

Un caz șocant a avut loc în comuna Dumbrăveni. O elevă de 16 ani a fost agresată de șase tinere, în parcul din localitate.

Totul a pornit de la un schimb de replici dintre fata de 16 ani și o colegă de școală. În  urmă cu câteva zile, eleva i-a reproșat tinerei, colegă de școală, că are un comportament inadecvat, scuipă și acest lucru arată că este needucată. De aici a pornit un întreg scandal între cele două, iar adolescenta de 16 ani a fost jignită și amenințată cu bătaia.

„A scuipat și a mea i-a zis să nu mai scuipe că nu e frumos și de aici s-au luat”, a spus mama fetei, Mariana Fandache.

Eleva a mers acasă și a povestit totul mamei sale, iar femeia a găsit de cuviință să vorbească cu mama tinerei așa că a sunat-o.

Mi-a spus că a avut un schimb de replici cu ea la școală, dar a ignorat-o și i-a spus că nu are ce să discute cu ea, dar dacă tot o amenințat am zis să sun la mama ei să lămuresc, să vedem care e treaba. i-am zis- tu, avem probleme cu fetele, trebuie să vedem cum să facem- și ea a zis da, da, da și acum când mi-am văzut fata bătută măr am mers direct la poliție”, a declarat Mariana Fandache, mama fetei.

Marți, 16 mai, eleva de 16 ani se afla cu încă două colege în parcul din localitate, iar „rivala” sa era cu încă cinci fete. Toate șase au prins-o pe fata de 16 ani, au lovit-o, spune ea, cu pumnii, picioarele și palmele.

Au atacat-o toate în parc. Era fata asta care se lega de fiica mea, surori de ale ei, prietene și au bătut-o tare. Fata mea era cu alte două colege, dar ele nu au putut să se bage. Noroc de agentul de pază a intervenit că altfel nu știu cum se termina”, a mai spus femeia.

Mama copilei de 16 ani spune că inclusiv miercuri a mers la medicul de familie pentru că aceasta nu se simte bine și acuză dureri de cap.

„Am fost și la școală, am vorbit cu doamna dirigintă, cu doamna director, am înțeles că fata respectivă și așa avea nota scăzută la purtare, o să vadă ce măsuri o să ia”, spune femeia.

Adolescenta agresată, spune mama acesteia, este foarte speriată, plânge foarte mult și încă primește tot felul de mesaje, de la fete, în care este amenințată sau jignită, motiv pentru care face atacuri de panică des de când a fost bătută.

Părinții au făcut plângere la Poliție, iar oamenii legii urmează să facă cercetări în acest caz.

 

4 Comentarii

 1. coco says:

  Dumbrăveniul scăpat de sub control.Accidente ,batai toate la scoală unde se bat profesorii pe posturile de director.Asta e grija dascalilor ,care vrea mai tare si are pile să fie director .Restul spaga si tupeu.Nimeni nu se ocupă de acei copiii.Este un liceu cu mari probleme si foarte multe probleme NEREYOLVATE DE ANI DE ZILE ,DOAR BĂGATE SUB PREŞ!!!!!!!!!

  Răspunde
 2. Anonimus says:

  O cunosc pe aceasta fata si merita bataia,acestea sunt doar minciuni.Mama fetei e la fel de proasta ca ea,asta e planul lor sa fie in centrul atentiei,de fapt aceasta fata a cautat anturaje cu una din acele fete si acea fata a venit cu sora ei mai mare si au batut-o,de fapt nici nu a fost bataie,au fost doar 3-4 palme date peste fata.Joaca un teatru ieftin este o mincinoasa si o vai de capul ei,o stie tot Dumbraveniul de curva huaaaa

  Răspunde
  • Anonimus says:

   Diana mai bine recunoaste ca tu ai cautat anturaje cu acele fete si nu te mai da ranita ca te rade lumea.

   Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

 1. Caz șocant la Dumbrăveni! O elevă a fost bătută de șase tinere | Moldova24

Lăsați un comentariu

*