Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Sucevean dat în urmărire națională, prins de polițiști. Vezi ce făcea împreună cu sora sa!

Un sucevean dat în urmărire națională din luna aprilie a fost prins și reținut de polițiști, marți. Este vorba despre Dorel Mihai Mehno, de 28 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, condamnat de magistrații Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc la doi ani și opt luni de închisoare pentru contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, Mihai Mehno și sora sa, Ana Georgeta Mehno, ascundeau într-o locuință cartușe și țigări.

În data de 12 noiembrie 2015, în urma percheziţiei făcute la domiciliul ei şi al fratelui ei, inculpatul Dorel Mihai Mehno, din satul Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei, au fost găsite un număr de 950 de cartuşe pentru armă letală de diferite calibre, precum şi 12.018 pachete cu ţigări de contrabandă, ambalate în 24 de baxuri învelite în plastic negru şi prevăzute cu chingi din material textil pentru transport, procurate şi deţinute de aceştia în vederea comercializării.

De asemenea, la domiciliul inculpaţilor au mai fost găsite un aparat de vedere pe timp de noapte, o lunetă marca Viper Optisan, două cutii pentru staţii de emisie – recepţie cu cartea tehnică, cinci cutii pentru încărcătoare staţii emisie – recepţie fiecare având cartea tehnică, suma de 4.035 de euro şi o staţie de emisie – recepţie funcţională.

Va­­loarea prejudiciului creat bugetului de stat prin  contrabandă este de 134.376 de lei.

Suceveanul care ascundea în locuință cartușe pentru arme și țigări de contrabandă a vrut să scape de arest. Ce au decis magistrații

Trimiși în judecată pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ce au găsit polițiștii în locuința lor


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*