Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Doi tineri din Siret condamnați pentru trafic de droguri. Hașișul provenea din Spania

Doi tineri din Siret au fost condamnați, miercuri, de magistrații Tribunalului Suceava pentru trafic de droguri.

Mugurel Ioan Mihaliuc, zis Ciuvi, în vârstă de 28 de ani, a primit doi ani și opt luni de închisoare cu executare, mai ales că în momentul în care a fost prins cu droguri el se afla sub o condamnare cu suspendare.

De asemenea, Petru Tudor Saviuc a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de patru ani. Sentința nu este definitivă.

Totul a ieșit la iveală pe 4 iunie 2015, când în zona Autogării a avut loc un flagrant organizat de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.

Atunci, doi tineri, în vârstă de 26 respectiv 22 de ani, din Siret, veniţi la Suceava cu un BMW cu număr de Germania au fost interceptaţi după ce au ridicat de la o societate de transport internaţional din Autogară un colet expediat din Spania.

În pachet se aflau alte două pachete cu haşiş în greutate totală de aproximativ 200 de grame, ascunse într-o cutie de cacao. Cei doi tineri au fost conduşi în incinta Postului de Poliţie de lângă Piaţa Centrală a municipiului reşedinţă de judeţ, apoi au fost transportaţi la sediul Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT, pentru audieri.  Mihailiuc a fost reținut, dar celălalt tânăr a fost lăsat să plece acasă.

Coletul cu hașiș era trimis din Spania de Petru Tudor Saviuc.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi tineri din Siret condamnați pentru trafic de droguri. Hașișul era trimis din Spania într-un colet | Moldova24

Lăsați un comentariu

*