Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Noaptea Muzeelor. Vezi programul Muzeului Bucovinei!

Evenimentul Noaptea Muzeelor 2017, care a ajuns la a 13-a ediție, se desfășoară la nivel internațional și este sărbătorit de peste 3.000 de muzee din 30 de țări europene.

De Noaptea Muzeelor sucevenii vor putea vizita și muzeele din Fălticeni, prin intermediul unui parteneriat încheiat între Muzeul de Artă Ion Irimescu și Muzeul Bucovinei.

Pe 20 mai, la ora 18.00 și ora 21.00, un autocar va pleca din Suceava (din fața Muzeului de Istorie) spre Fălticeni, unde doritorii vor putea vizita Muzeul de Artă Ion Irimescu, Muzeul Apelor Academician Mihai Băcescu și Galeria Oamenilor de Seamă.

În cadrul acestui parteneriat , mai mulți fălticeneni vor putea să viziteze Muzeul de Istorie și Cetatea de Scaun. Plecările din Fălticeni vor avea loc la 1730 și 2130 (din fața Muzeului de Artă Ion Irimescu).

Intrarea la toate obiectivele este gratuită începând cu ora 18 până la ora 24, cu excepția Muzeul Satului Bucovinean care se va închide la ora 20.

Programul Muzeului Bucovinei

Noaptea Muzeelor 2017

Ora 18 Muzeul de Istorie – Spectacol instrumental și de poezie susținut de elevii Colegiului Național de Artă Ciprian Porumbescu Suceava

Ora 18 Muzeul Satului Bucovinean – Spectacol folcloric susținut de Ansamblul Ciprian Porumbescu

Ora 18 Hanul Domnesc – Recital Cătălin Condurache, Sandy Deac

Ora 19,30 Muzeul de Științele Naturii – Recital de nai susținut de Asociația culturală Friderich Schwartz

Ora 21,30 Cetatea de Scaun a Sucevei – Spectacol pirotehnic Ciuleandra susținut de Ordinul Solomonarilor Suceava


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*