Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO! Polițist de frontieră din Siret jignit și umilit de un individ din Botoșani. „Tu ești o sărăcie, un gunoi. Sclăvoiule..”

Un polițist de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret a fost jignit, amenințat și umilit de un individ din Botoșani, care a ajuns să fie cercetat în prezent pentru ultraj.  Totul s-a petrecut în vara anului trecut, dar imaginile au fost făcute publice recent.

Agentul Cătălin Horecica este jignit și înjurat de Emilian Cioară, din județul Botoșani, chiar în curtea STPF Siret, iar un martor a filmat dialogul dintre cei doi, imaginile fiind postate pe internet.

Cioară a încercat să treacă frontiera cu țigări de contrabandă ascunse pe corp, dar a fost prins de polițiști. După scandalul monstru pe care l-a provocat, devenind agresiv, Vasile Cioară a fost încătușat, fiind cercetat pentru ultraj.

Filmulețul făcut public pe internet a stârnit revolta internauților, care se arată indignați de comportamentul individului din Botoșani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Polițist de frontieră jignit și umilit de un individ din Botoșani. „Tu ești o sărăcie, un gunoi. Sclăvoiule..” | BotosaniNews.ro
  2. VIDEO! Polițist de frontieră din Siret jignit și umilit de un individ din Botoșani. „Tu ești o sărăcie, un gunoi. Sclăvoiule..” | Moldova24
  3. VIDEO! Polițist de frontieră jignit și umilit de un individ din Botoșani. „Tu ești o sărăcie, un gunoi. Sclăvoiule..” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*