Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Camionul unei firme din Suceava, distrus complet de un incendiu în Germania. Miraculos, biblia din cabină a fost găsită intactă

Foto: Feuerwehr Bleicherode

Camionul unei firme din Suceava a ars ca o torță, vineri, pe o autostradă, la Bleicherode, din Germania. Mai mulți pompieri  cu șapte autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările.

Focul a cuprins camionul unei firme din Rădăuți, Torsen Sim, din cauza unei defecțiuni la motor. În momentul în care au sosit pompierii, cabina camionului ardea complet, potrivit nordhausen.thueringer-allgemeine.de. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pentru stingerea flăcărilor, dar și pentru descărcarea camionului circulația a fost complet blocată.

De asemenea, au fost anunțați și cei de la întreținerea drumurilor întrucât șoseaua a fost puternic afectată de incendiu. Astfel că la sfârșitul săptămânii, locul de pe autostradă a fost blocat pentru a rezolva problemele provocate.

Culmea este că, spun pompierii germani, cabina șoferului a ars complet, toate lucrurile s-au făcut scrum, dar în schimb, o biblie din interior a rămas complet neatinsă.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Camionul unei firme din Suceava, distrus complet de un incendiu în Germania. Miraculos, biblia din cabină a fost găsită intactă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*