Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un adolescent de 17 ani a urcat băut la volan și fără permis. Polițiștii l-au prins

Un adolescent de 17 ani a urcat băut la volan și fără permis. O patrulă din cadrul Poliției orașului Dolhasca a oprit pentru control, sâmbătă, pe DJ 208, din localitate, autoturismul condus de un minor de 17 ani, din localitate și în care se afla ca pasager proprietarul autoturismului, un localnic de 24 de ani și un alt pasager.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, după care, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aer expirat.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, minorul a condus autoturismul pe drumul public din localitatea Dolhasca, după ce i-a fost încredințat de proprietar și care, cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, miorul de 17 ani fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tânărul de 24 de ani pentru comiterea infracţiunii de „încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*