Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! O șoferiță de 28 de ani a încercat să treacă frontiera la volanul unui Mercedes. Mașina era căutată de autoritățile italiene

O șoferiță de 28 de ani a încercat să treacă frontiera la volanul unui autoturism Mercedes, dar a rămas fără mașină. Vineri, în jurul orei 05.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, o femeie cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, Nicoleta D., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile italiene, în data de 20 aprilie 2017.

Femeia a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul se afla în atenția autorităților. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 22.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! O șoferiță de 28 de ani a încercat să treacă frontiera la volanul unui Mercedes. Mașina era căutată de autoritățile italiene | Moldova24

Lăsați un comentariu

*