Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Și-a făcut în Audi locuri speciale pentru țigări de contrabandă. Șoferul are interzis în România

La Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat, vineri, pe sensul de intrare în țară, Konstiantyn S., cetățean ucrainean, în vârstă de 40 ani. Acesta conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Polonia.

Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în semiaripile spate, pragurile laterale şi podeaua autoturismului, cantitatea de 900 pachete de țigări, marca Rothmans, cu timbru ucrainean.

Ţigările, în valoare de 1.200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, microbuzul marca Audi, în valoare de 14.500 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spaţii special amenajate pentru transportul ţigărilor.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră au luat măsura interzicerii de a intra în România, faţă de cetăţeanul ucrainean, pe o perioadă de 5 ani, începând cu data de 12.05.2017.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Și-a făcut în Audi locuri speciale pentru țigări de contrabandă. Șoferul are interzis în România | Moldova24

Lăsați un comentariu

*