Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Comportament scandalos! Cum au fost filmați câțiva angajați ai ANP lângă casa unui primar din Suceava

Câțiva angajați ai Administrației Naționale a Penitenciarelor au fost filmați, joi noapte, în niște ipostaze care nu le fac deloc cinste.

Primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, a relatat că șase persoane, angajați ai ANP, și-au făcut nevoile și și-au aruncat gunoaiele în apropierea casei sale.

„In seara aceasta, opresc in fata casei mele 2 masini care transporta detinuti dinspre Vatra Dornei spre Bistrita, auzind injuraturi si strigate pe afara ies sa vad ce s-a intamplat, prilej cu care observ vreo 6 agenti, angajati ai ANP, care isi faceau necesitatile fara nici o retinere in vecinatatea casei. Nu zic nimic ca, nah, i-o fi luat cu “pishu” rau si nu mai puteau… numai ce zaresc unul, mai gospodar care se urca in masina si se apuca de facut curatenie, scoate o punga cu resturi si pleaca fara nici o jena sa o arunce in parau, trecand pe langa tomberonul pe care l-am amplasat special pentru astfel de cazuri. prilej cu care ma adresez respectuos si ii arat tomberonul rugandu-l sa puna in el, drept urmare, mi-am luat portia de injuraturi pe seara asta, m-am zavorat in casa si nu imi mai trebuie nimic..”, a spus primarul.

Gesturile angajaților în uniformă l-au lăsat perplex pe primarul comunei Poiana Stampei.

Stau si ma intreb, daca oameni ca ei, la care ai pretentii ca au un pic de scoala, ca sunt angajati ai statului, vorba aia, cu uniforma, si se comporta astfel, ce pretentii sa ai de la cei care erau transportati de ei la “centrele de reeducare” sau de la cei care nu au atata scoala si nu cunosc legea!?!? Imaginile sunt proaspete, de pe camerele video amplasate in zona, priviti si minunati-va!”, a scris edilul pe pagina sa de socializare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*