Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr de 18 ani rănit după ce a căzut de pe un moped

Un tânăr de 18 ani a fost rănit, joi după-amiază, după ce a căzut de pe un moped. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, la unitatea medicală s-a prezentat un tânăr de 18 ani, din comuna Zvoriștea, victima unei căderi accidentale de pe moped.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 10.05.2017, în jurul orei 17.30, tânărul a condus un moped înmatriculat în străinătate pe un drum comunal neclasificat din localitatea de domiciliu, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă acoperită cu pietriș, suferind leziuni la un picior, însă, nu a solicitat intervenția medicală.

Ulterior, în dimineața zilei de 11.05.2017, tânărul s-a deplasat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, susțin oamenii legii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*