Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO! Țigări de contrabandă de aproape 158.000 lei găsite într-o mașină. Polițiștii i-au confiscat marfa, dar și autoturismul

Un bărbat a rămas fără mașină după ce a fost prins de polițiști cu țigări de contrabandă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, cms. Ionuț Epureanu, joi dimineață, o patrulă de poliţie din cadrul Postului de Politie Horodnic de Sus – Secţia de Poliţie Rurală Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN17A, pe raza comunei Sucevița.

Şoferul autoturismului era un bărbat de 37 de ani din municipiul Arad. În urma controlului efectuat asupra autoturismului s-a constatat că şoferul transporta o cantitate mare de țigarete de contrabandă în interiorul autoturismului și în bagajele personale.

„În continuare, la sediul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a fost controlat amănunțit habitaclul autoturismului, a fost inventariată cantitatea totală stabilindu-se că şoferul a transportat un număr de 2520 pachete de țigarete (50.400 bucăţi ţigarete) de provenienţă extracomunitară in valoare de 157.500 lei. Ţigările de contrabandă dar şi autoturismul în valoare de cca. 3000 Euro au fost confiscate de poliţişti. În cauză urmează a se efectua cercetări față de bărbatul de 37 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”contrabandă în forma calificată”, faptă prevăzută de art. 270 al. 3 cu aplic. art. 274 din Legea 86/2006 modif. prin O.G. nr. 54/2010, dosarul urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Secției 3 Politie Rurală Marginea”, precizează Epureanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*