Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Vezi unde vor fi mutate familiile din căminul Colegiului Alimentar, care va fi predat către USV!

Căminul nr.1 de la Colegiul Tehnic Alimentar va fi predat Universității „Ștefan cel Mare” Suceava la începutul lunii iunie, pentru a fi modernizat cu fonduri europene și va avea o capacitate de aproximativ 200 de locuri.

În ceea ce-i privește pe actualii locatari, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a dat asigurări că nu vor rămâne pe drumuri. Cele aproximativ 20 de familii vor primi locuințe în  căminele Colegiului Tehnic „Petru Musat”, dar pentru a obține aceste camere vor trebui să îndeplinească mai multe condiții.

„Cei care locuiesc acolo trebuie să vină la Primărie, până pe data de 15.05, să depună un dosar pentru locuință, trebuie să facă dovada achitării cheltuielilor de întreținere la zi și trebuie să aibă dosar și obligatoriu domiciliul în municipiul Suceava. Repet: nu rămâne nimeni pe drum. Avem, după criteriile care sunt la locuințele sociale, posibilități de a repartiza locuințe la toate familiile de acolo. Sunt familii care au trei-patru copii. Le vom da câte o locuință din fondul de stat din cele care au fost evacuate, din cauza faptului că au fost restanțe mari. Vreau ca până la data de 1 iunie să finalizăm acest lucru”, a declarat primarul Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi unde vor fi mutate familiile din căminul Colegiului Alimentar, care va fi predat către USV! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*