Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Zeci de bănci antivandal, dar și coșuri de gunoi noi au fost montate în parcul de la Policlinică și în stațiile de autobuz

Zeci de bănci antivandal și coșuri de gunoi au fost achiziționate de Primăria Suceava pentru a fi montate în parcul de la Policlinică, dar și în stațiile de autobuz.
Cele 70 de bănci antivandal, care nu au nevoie de întreținere și vopsire, și 35 de coșuri de gunoi au fost aduse în această săptămână și au fost deja montate.

„Din banii pe care trebuia să îi plătim la Ministerul Muncii pentru persoane cu handicap, am cumpărat, de la autorități protejate, autorizate de către Ministerul Muncii, mobilier urban: 50 de bănci cu spătar le-am pus în parc la Policlinică și 20 de coșuri de gunoi. De asemenea, modernizare stații autobuz: 20 de bănci cu spătar și 15 coșuri de gunoi. Sunt elemente de mobilier pe care le-am luat gratis, până la urmă, pentru că noi oricum plătim acești bani la Ministerul Muncii”, a declarat primarul Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Zeci de bănci antivandal, dar și coșuri de gunoi noi au fost montate în parcul de la Policlinică și în stațiile de autobuz | Moldova24

Lăsați un comentariu

*