Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un tânăr fără permis, care a ajuns cu mașina într-un gard, în timp ce încerca să scape de poliție, le-a cerut procurorilor să fie lăsat liber. Ce au decis aceștia

Un tânăr fără permis, care a ajuns cu mașina într-un gard, în timp ce încerca să scape de poliție, a contestat decizia de arestare preventivă, cerând judecătorilor să fie cercetat în libertate.

Magistrații Tribunalului Suceava au decis, miercuri, ca Bogdan Nicolae Pelinari să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Bogdan Nicolae Pelinari este cercetat pentru  „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, la data de 10 martie 2017, ora 11:08, a condus autoturismul marca Opel Vectra B Caravan, de culoare gri, cu nr. de circulaţie provizoriu, pe str. Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din direcţia centru spre localitatea Pojorâta.

La un moment dat,  fiindu-i efectuat semnal regulamentar de oprire de către organele de poliţie, acesta nu s-a conformat. Din acest motiv, s-a procedat la urmărirea sa pe strada Ion Ştefureac, strada Viitorului, strada Mihai Eminescu şi până pe strada Alexandru Ioan Cuza, unde, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând in coliziune cu gardul unei locuinţe.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, s-a constatat faptul că inculpatul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind valabilă în perioada 23.09.2016- 22.10.2016”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr fără permis, care a ajuns cu mașina într-un gard, în timp ce încerca să scape de poliție, le-a cerut procurorilor să fie lăsat liber. Ce au decis aceștia | Moldova24

Lăsați un comentariu

*