Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Ședință a Asociației Aeroporturilor din România, la Gura Humorului. Flutur: Vrem să deschidem legături aeriene și cu Cluj-Napoca, Timișoara sau Constanța

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că joi, 11 mai, va avea loc la Gura Humorului ședința pe teme economice, comerciale și achiziții publice din domeniul aviației civile, a Asociației Aeroporturilor din România.

Evenimentul va avea loc  începând cu ora 10, la  Hotel Best Western. Specialiști ai Consiliul Județean Suceava și de la Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava vor discuta cu reprezentanții de la Ministerul Dezvoltării, Ministerul Transporturilor, Consiliul Concurenței și Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) pentru a identifica soluții suplimentare de dezvoltare a Aeroportului și pentru a evidenția rolul pe care îl poate avea colaborarea între aeroporturi.

„Vom aduce în discuție interesul Sucevei de a extinde și destinațiile interne, să deschidem legături aeriene și cu Cluj-Napoca, Timișoara sau Constanța”, a declarat Flutur.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ședință a Asociației Aeroporturilor din România, la Gura Humorului. Flutur: Vrem să deschidem legături aeriene și cu Cluj-Napoca, Timișoara sau Constanța | Moldova24

Lăsați un comentariu

*