Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doi tineri cercetați pentru contrabandă. Au fost prinși cu țigări de aproape 85.000 lei

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei  au oprit, marți, pentru control pe raza localității Moldova Sulița, județul Suceava, un autoturism marca Dacia Logan, condus de către Vasile L., în vârstă de 25 de ani, care era însoțit de Cristian C., de 33 de ani, ambii cetățeni români.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au observat mai multe colete voluminoase care conțineau țigări, fapt pentru care persoanele în cauză au fost duse la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma controlului efectuat asupra maşinii, polițiștii au descoperit cantitatea de 7.700 pachete țigări de proveniență ucraineană, de diferite mărci.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 84.700 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul în valoare de aproximativ 10.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, iar cele două persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă.

Lucrarea penală urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea soluționării legale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*