Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Conferința „Zilele medicale ale Sucevei”, la a VI-a ediție. Vezi ce teme vor fi abordate!

A VI-a ediție a conferinței „Zilele medicale ale Sucevei” va avea loc la complexul Zamca din municipiul Suceava, în perioada 11- 13 mai.

Evenimentul este organizat de Colegiul Medicilor Suceava, Academia de Științe Medicale, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Suceava și Camera Judeţeană a Sindicatului Medicilor Suceava.

Manifestarea se adresează tuturor specialităţilor medicale şi este creditată de către Colegiul Medicilor din România.

„Tema principală pentru acest an este de mare actualitate și de mare impact: patologia infecțioasă. De asemeni, tema permanentă este reprezentată de Urgențele medico-chirurgicale. Ne vom bucura de prezența unor personalități medicale, profesori și șefi de clinici care prin conferințe și implicare în dezbateri vor crește nivelul științific al conferinței”, a precizat președintele conferinței, dr. Sorin Hâncu.

Potrivit acestuia, la eveniment vor fi prezenți profesori și șefi de clinici care prin conferințe și implicare în dezbateri vor crește nivelul științific al Conferinței.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Conferința „Zilele medicale ale Sucevei”, la a VI-a ediție. Vezi ce teme vor fi abordate! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*