Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO! Miting pentru drum. Zeci de șoferi protestează față de starea jalnică a drumului DN17B

Un miting de amploare a fost organizat, vineri, la Crucea. Zeci de șoferi și-au exprimat nemulțumirea față de starea jalnică în care se află DN 17 B, de la Vatra Dornei către limita cu judeţul Neamţ.

Începând cu ora 10:00, pe tronsonul DN 17B, cuprins între localităţile Crucea şi Ciril, șoferii au organizat un protest autorizat.

Iată ce petiție au făcut oamenii adresată ministrului Transporturilor:

„Pentru locuitorii aceste zone este o situaţie apăsătoare. Este un ciclu anual care constă în împrăştierea de material antideparant(sare) pe timp de iarnă, după care în momentul în care începe sezonul de primăvară se trece la cârpirea gropilor, acest drum nefiind niciodată refăcut în întregime. 

Cel mai apropiat oraş de aceste localităţi rurale este Vatra Dornei. Imaginaţi-vă că pentru fiecare operaţiune obişnuită: o vizită la spital, plata unei rate bancare, deplasarea la gară, etc, locuitorii trebuie să se deplaseze către acest oraş fiind nevoiţi de fiecare dată să suporte calvarul provocat de către situaţia în care se află carosabilul şi pe care o puteţi observa foarte bine în imagini.

Suntem cetăţeni de bună credinţă, cu toate taxele auto achitate la zi, însă vă rugăm să ne aveţi şi dumneavoastră în vedere, ca reprezentant al statului în domeniul transporturilor. Gândiţi-vă la gradul de uzură care apare la autoturisme după 3-4 drumuri dus-întors, efectuate săptămânal pe aceasta rută descrisă mai sus.

Privim cu încredere toate proiectele de infrastructură care se desfăşoară în sectorul central-vestic al ţării, însă dorim să vă aducem la cunoştinţă că acest tronson de drum este dat uitării de foarte mult timp iar reabilitarea lui începe să devină un vis îndepărtat pentru locuitorii acestei regiuni. În stilul în care se degradează de la an la an, în curând îl vom putea scoate din circuitul naţional de infrastructură şi-l vom putea trece la categoria VULCANI MONTANI.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Prefectul Sucevei a discutat cu protestatarii de la Crucea. Vezi ce măsuri s-au luat! | SuceavaNews.ro
  2. VIDEO! Miting pentru drum. Zeci de șoferi protestează față de starea jalnică a drumului DN17B | Moldova24
  3. A început reabilitarea Drumului Național 17 B, de la Crucea la Chiril | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*