Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Încă doi indivizi de etnie romă din Șcheia, arestaţi pentru că au violat o femeie de faţă cu soţul ei

Încă doi indivizi au fost arestați de polițiștii suceveni, iar un al treilea urmează să fie extrădat din străinătate în cazul violului care a avut loc în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016.

Este vorba despre Benone Rîpă, de 26 de ani şi Nicolae Marius Darie, de 19 ani, amândoi din comuna suceveană Şcheia. Aceștia au fost arestaţi preventiv de magistrații Judecătoriei Suceava, pentru viol, tâlhărie calificată şi lipsire de libertate după ce în noaptea respectivă, împreună cu Elvis Betean, de 30 de ani, din comuna Bălăceanca, care urmează să fie extrădat din Italia, și Ioan Gheorghe Cuțitaru, din Șcheia, care deja a ajuns pe mâinile anchetatorilor, au violat o femeie sub privirile soțului acesteia, după ce i-au luat pe cei doi la ocazie.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, în jurul orei 00.00, în timp ce B.G. și B.C., ambii din satul Tişăuţi, comuna Ipoteşti, aşteptau un autoturism de ocazie în faţa Primăriei din localitatea Mitocul Dragomirnei, au fost urcaţi cu forţa într-un autoturism de culoare neagră, în care se aflau cei patru tineri de etnie rromă.

După ce au ajuns în municipiul Suceava, la intersecţia cu str. Grigore Alexandru Ghica, s-au deplasat spre comuna Dărmăneşti. Autorii au oprit autoturismul pe un câmp şi sub ameninţarea unui cuţit i-au agresat fizic pe cei doi, le-au sustras mai multe bunuri, printre care două telefoane mobile şi suma de 500 lei. De asemenea, toţi cei patru autori, au întreţinut pe rând acte sexuale normale cu fata prin constrângere şi împotriva voinţei acesteia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*