Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Individ reținut după ce a furat o poșetă dintr-un autoturism, în parcarea unui hipermarket

retinuti arestat- suceavaUn bărbat de 66 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut de polițiști după ce a furat o poșetă dintr-o mașină aflată în parcarea unui hipermarket din municipiul Suceava.

Furtul a avut loc pe 28 aprilie, când agenții de pază din parcare au văzut bărbatul fugind. Două echipaje de poliţie cu 6 poliţişti au fost direcţionate de urgenţă în zonă, reuşind localizarea şi identificarea bărbatului.

Pe timpul cât polițiștii au urmărit bărbatul acesta a aruncat de sub sacoul cu care era îmbrăcat poșeta.
Ulterior persoana a fost imobilizată și identificată ca fiind un bărbat de 66 de ani, din municipiul Suceava.

Poșeta în cauză care conținea un telefon mobil, un portofel cu carduri și lucruri personale şi bani a fost ridicată de la locul unde a fost aruncată după efectuarea cercetării la fața locului.

Ulterior, în urma probatoriului instrumentat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava au dispus reţinerea suspectului, pentru fapta comisă, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ reținut după ce a furat o poșetă dintr-un autoturism, în parcarea unui hipermarket | Moldova24

Lăsați un comentariu

*