Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din județul Suceava vrea să deschidă încă zece magazine, anul acesta. Business-ul este de aproape 8 mil. euro

Producătorul de preparate din carne Superstar Com din Rădăuţi, judeţul Suceava, un business de aproape 8 mil. euro în 2016, deţinut de antre­prenorul român Marcel Rusu, şi-a pro­pus să des­chidă zece noi magazine anul acesta, ajungând astfel la 33 de unităţi şi 220 de angajaţi, scrie zf.ro.

Anul acest vom deschide minimum 10 ma­ga­zine. Angajăm şi 30-40 de oameni în plus. Deja am des­chis două magazine în Botoşani şi în Bacău. Lu­na viitoare deschi­dem trei ma­gazine în Iaşi, încă unu în Ba­cău şi în Suceava. Un maga­zin ne costă în jur de 30.000 de euro doar do­tarea şi amena­ja­rea, fără chi­rie. Anul acesta cam 300.000 de euro am alocat pen­tru ex­pan­siu­ne“, a declarat pentru ZF Marcel Rusu, sin­gu­rul acţio­nar al companiei Super­star Com.

Fabrica de preparate din car­ne din Rădăuţi a produs anul trecut peste 1.900 de tone pro­dus finit, producţie care a ge­nerat vân­zări totale de 35,9 mil. lei (7,9 mil. euro), în creş­tere cu 8% faţă de anul pre­cedent.

Extinderea fabricii, respectiv a zo­nei de depozitare, atât a produselor finite, cât şi a ma­teriei prime, diver­si­ficarea gamei sortimentale de pro­duse şi expan­siunea pe segmentul HoReCA au fost principalii factori care au condus la creşterea vân­zărilor. De asemenea, anul trecut am rebran­duit ma­gazinele şi am crescut vânzările pe produsele de top“.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*