Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Prefectul Mirela Adomnicăi solicită tuturor instituțiilor să informeze Prefectura despre acțiunile lor

Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, i-a îndemnat, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, pe directorii de instituții să colaboreze cu Instituția Prefectului.

„Pentru eficientizarea fluxului de informații și pentru clarificarea unor aspecte care se pot ivi pe parcursul elaborării acestor lucrări, vă rog să transmiteți compartimentului de specialitate din Instituția Prefectului datele de contact ale persoanei care întocmește planul și evaluările trimestriale ale instituției pe care o reprezentați. Vă adresez această doleanță pentru ca personalul din cadrul compartimentului de specialitate al instituției prefectului să colaboreze direct, și, astfel, eficient, cu cei care întocmesc lucrările respective la nivelul instituției dumneavoastră. De asemenea, precizez că informările lunare privind activitatea fiecărui serviciu public deconcentrat să fie transmise lunar pană pe data de 5 a fiecărei luni Compartimentului monitorizarea serviciilor publice deconcentrate. Aceste informări vizează activitatea dumneavoastră curentă care este monitorizată de compartimentul sus-menționat”, precizează reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Totodată, prefectul le-a cerut directorilor de instituţii să elaboreze raportările lunare şi trimestriale așa cum solicită Prefectura.

„De asemenea, aș dori, să clarific o situație cu care ne confruntăm, respectiv aceea referitoare la unele instituții care la solicitările noastre ne înaintează răspunsuri, informându-ne că nu pot furniza date, întrucât, nu sunt servicii publice deconcentrate, nu au personalitate juridică, și că sunt structuri subordonate regional sau național. Pentru realizarea la nivel județean a obiectivelor Programului de Guvernare, este nevoie de implicarea tuturor instituțiilor publice, inclusiv a celor care fac parte din structuri teritoriale sau regionale, deoarece implementarea acestui document strategic național al Guvernului României o impune dincolo de formele organizatorice ale acestora. Datele solicitate ne sunt necesare pentru a cunoaște acțiunile cu impact pe care le desfășurați la nivelul județului în domeniul propriu de activitate”, a precizat Adomnicăi.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Prefectul Mirela Adomnicăi solicită tuturor instituțiilor să informeze Prefectura despre acțiunile lor | Moldova24

Lăsați un comentariu

*