Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Doi tineri și o minoră, cercetați pentru tâlhărie și furt

Trei tineri sunt cercetați pentru tâlhărie și furt după ce au sustrat bijuterii din locuința unui bărbat din municipiul Suceava.

Joi, în urma continuării cercetărilor în cauza din 04.04.2017, privind furtul unor bijuterii în valoare de circa 1.000 lei, din locuinţa unui bărbat de 39 de ani, din municipiul Suceava, polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava au stabilit faptul că, o minoră de 15 ani, din comuna Șerbăuți, a sustras din locuinţa victima cheia de la uşa de acces, pe care ulterior i-a înmânat-o unui tânăr de 20 de ani, din municipiul Suceava, care, împreună cu un localnic de 21 de ani, au pătruns în interior și au sustras bijuteriile, la plecare fiind surprinşi de doi vecini, cu care au avut o scurtă altercație pentru a-şi asigura scăparea.

Cei doi autori sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie”, iar minora de 15 ani sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat” şi complicitate la „furt calificat”.

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani, urmând ca, la 28.04.2017 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*