Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Consilierii locali au respins introducerea sistemului de colectare a deșeurilor menajere cu puncte îngropate. Harșovschi: Sunt siderat

Consilierii locali suceveni au respins, joi, proiectul de hotărâre privind introducerea sistemului de colectare a deșeurilor menajere cu puncte îngropate.

„Sunt siderat și de faptul că proiectul fost în dezbatere publică, s-a discutat foarte mult despre acest subiect din 2015 până în prezent. Am spus clar, în prezentarea făcută în ședință, că accept orice propunere. Eu nu cred că ei au citit proiectul, ce să mai vorbim de amendamente”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi, făcând referire la consilierii PSD.

Platformele îngropate ar fi trebuit să fie situate astfel: 15 în cartierul Obcini, 23 în cartierul George Enescu, 9 în cartierul Zamca, 26 în centru, 24 în Burdujeni, 3 în Ițcani.

Platformele semiîngropate: 14 în cartierul Obcini, 23 în cartierul George Enescu, 7 în Zamca, 28 în centru, 25 în Burdujeni, 3 în Ițcani.

Serviciul de salubrizare a municipiului Suceava, scos din nou la licitație. Contractul este de aproape 84 de milioane de lei

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*