Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Posturile de poliție din județul Suceava stau să cadă peste polițiști. IPJ a primit 6.000 lei de la minister pentru refacerea unor posturi

Polițiștii suceveni din mediul rural sunt nevoiți să lucreze în condiții grele, cu vehicule uzate, în sedii care au nevoie urgentă de modernizare și sunt probleme inclusiv la achiziționarea consumabilelor.

Șeful Inspectoratului de Poliție Suceava, Dorel Aicoboae, a precizat că fiecare post de poliție are în dotare cel puțin o mașină, care funcționează aproape 24 din 24 de ore.

„ […] este normal să aibă uzură, între 60 și 80 de milioane s-au investit în acest trimestru”, preciza  Aicoboae.

Reacția șefului Poliției a venit după ce consilierul județean Mihai Grozavu a atras atenția, marți, în cadrul ședinței de Consiliu Județean, că postul de poliție din Mitocu Dragomirnei „stă să cadă pe polițai și nimeni nu se gândește la o investiție.  Sunt foarte multe posturi de poliție care au mijloace de transport cu uzură avansată”.

Aicoboae a precizat că Inspectoratul de Poliție Suceava a primit de la minister suma de 6.000 lei pentru refacerea a 10 posturi de poliție.

Avem 10 posturi de poliție în această situație, care sunt ale noastre, în rest, mai avem și posturi de poliție care nu aparțin de noi și nu putem face investiții. S-au făcut demersurile necesare, am mers pe un program care se pare nu ne-a dus la ceva bun, încercăm să găsim soluții”, a spus Aicoboae, care a mai precizat că s-au făcut demersuri la minister pentru refacerea posturilor de poliție.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*